BBQ: Auspit, Ofyr, Kamado of Walking dinner

Onze specialiteit is BBQ'n. Vanaf de Kamado (groot zwart 'ei'), Ofyr (look a like) en Auspit. Laatste is een overblijfsel van onze vele reizen...

Verschillende vormen BBQ van een aantal personen tot groepen. Ideaal en lekker met je groep van een familie weekend, vriendenuitje tot bedrijfsuitje.

Van de Kamado (groot zwart ei) of de Ofyr (look a like). Laatste is een combinatie van een BBQ en haard.
- € 22,50 (vanaf 4 personen)
- € 12,50 (kinderen 4 tot 10 jaar)
-Kinderen tot 4 eten mee met hetgeen besteld is voor de volwassenen/kinderen.
Bij beide BBQ vormen wordt vlees, sauzen, stokbrood/kruiden boter en aardappel garnituur geleverd. Eigenaar Serge verzorgt alles voor een gezellige en smaakvolle avond.
*Minimaal 4 personen (kan ook in combinatie met andere gasten bij verhuur van losse kamers en appartementen).
*U dient uiterlijk één dag van te voren te reserveren.Ons Auspit gerecht bestaat op dit moment uit: gevulde en heerlijk gekruide kip of mooie stukken gekruid varkensvlees
auspitlogo- € 19,50 p.p.
- € 10,- (kinderen 4 tot 10 jaar)
-Kinderen tot 4 eten mee met hetgeen besteld is voor de volwassenen/kinderen. Eigenaar Serge verzorgd alles van begin tot einde en mocht men geïnteresseerd zijn in het verhaal achter Auspit of verhalen over Australië, ook daar gaat Serge graag op in.
Wat is Auspit? De Auspit is een spit boven een grote vuurschaal en zorgt voor een heerlijke maaltijd, neemt de zorgen en het werk uit handen. Het vlees draait rustig rond jij hoeft alleen maar te wachten hoe alles langzaam gaart en krokant wordt tot de perfecte maaltijd terwijl je geniet van het leven met een lekker drankje binnen handbereik.
*Minimaal 4 personen (kan ook in combinatie met andere gasten bij verhuur van losse kamers en appartementen).
*U dient uiterlijk één dag van te voren te reserveren.
*Meer weten over ons gevoel voor Australië? Check HIER.
*Zelf een Auspit en of toebehoren kopen, check: auspiteurope.com

WALKING DINNER - Tevens verzorgen wij met veel plezier een Walking dinner met als basis onze BBQ vormen met diverse hapjes. Gezellig en relaxt. Bedoeld voor groepen. Prijs op aanvraag (maken wij op maat).


AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.