Diverse leuke workshops in Drenthe

Met de vriendengroep, bedrijf of familie een gezellige workshop? (Vals) Schilderen,mozaik en muziek workshops. Ludiek soms hilarisch maar vooral leuk voor jong en oud...

Workshops voor teamuitjes, familieweekenden, of welke bijeenkomst dan ook in Diever. Ontdek talenten waarvan je nog niet wist dat je ze had drenthe logo veeg 2en vooral....heb plezier met elkaar!

Wij bieden de volgende mogelijkheden aan in samenwerking met een professionele aanbieders:
1) Schilderworkshop
2) Schilderworkshop, groepswerk
3) Schilderworshop 'Vals schilderen'
4) Basis workshop mozaïk
5) Workshop theatersport #
6) Muziek/percussie #
7) Encaustic #

*Alle workshops kunnen bij ons in de bar en recreatie ruimte Auberge le Monde of op lokatie in de buurt (met # is alleen op een andere lokatie valse kunst schilder cursusmogelijk). Leuk om een workshop, lunch te combineren met een fietstocht (routes maken wij graag op maat voor jullie en evt. fietshuur kan ook bij ons) en voor bedrijven om combinaties te maken met een vergadering bij ons. Deze workshops kunnen voor zowel overnachtende gasten als voor daggasten.
*Een workshop laten vervolgen met een einde middag/avond programma, (winter) BBQ of Auspit? Dat is zeer goed mogelijk! Ideaal voor een verblijf in de herfst, winter en erg gezellig...

Onderstaand uitleg/uitgebreide informatie:

1) Schilderworkshop
Met vrienden of collega's een schilderworkshop volgen? Dat kan! Bij ons in de bar/recreatie ruimte Auberge le Monde of in een lokatie in de buurt maakt u onder deskundige begeleiding een eigen schilderij.
4-6 personen: € 27,00 p.p vanaf 7 personen: € 24,50 p.p
Duur: +/- 2 1/2 uur inclusief koffie/ thee/ materialen

2) Schilderworkshop, groepswerk
Een vrijgezellenfeestje? Maak een groepswerk voor de bruid en bruidegom. De prijs is afhankelijk van de grootte van het doek. Vraag naar de mogelijkheden!

3) Schilderworkshop
'Vals schilderen' In combinatie met het museum voor valse kunst te Vledder bieden wij een workshop 'vals schilderen' aan. Onder deskundige begeleiding vervalst en maakt u uw eigen 'van Gogh, Appel of Corneille'. Gegarandeerd veel plezier zullen jullie aan deze workshop beleven! 
4-6 personen: € 27,00 p.p vanaf 7 personen: € 24,50 p.p
Duur: 1 1/2 a 2 uur. inclusief koffie/ thee/materialen

4) Basisworkshop mozaïek
Altijd al een keertje willen mozaieken? In deze workshop leer je de beginselen van het mozaieken en maak je een paneel van 30x30 cm. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren tegels en kunt deze combineren met bijvoorbeeld glasparels of - blokjes.
Vanaf 4 personen: € 37,- p.p.
Duur: +/- 3 uur inclusief koffie/ thee/ materialen

5) Workshop theatersport
Wij geven de workshop vanaf 10 personen tot maximaal 20 personen op een andere lokatie 3km van Aangenaam - Olde Horst. Leuk om b.v. te combineren met een fietstocht.
10 - 20 personen: € 19,50 p.p.
Duur: +/- 2 uur incl. verkleedspullen/materialen

6) Workshop muziek/percussie
Samen met je familie, collega's, vrienden muziek maken. Kennis en ervaring is niet nodig. Deze workshop kan alleen op lokatie bij het workshop bedrijf.
Vanaf minimaal 6 personen. 6 - 8 personen: € 14,50 p.p. vanaf 9 personen: € 12,-- p.p.
Duur: +/- 45-60 minuten

7) Workshop encaustic
Logo Atelier By WemkeIets verderop in de straat bevind zich Atelier bij Wemke. Encaustic is een eeuwenoude kunstvorm voor iedereen, je hoeft niet creatief te zijn, je hoeft niet te kunnen schilderen, het is niet moeilijk! We laten bijenwas smelten op een ijzertje om daarmee op speciaal papier de meest bijzondere creaties te maken. Alle kunstwerken die gemaakt worden zijn een blijvende herinnering. Meer info? Klik HIER.

Prijzen onder voorbehoud!

Nog meer voorbeelden voor een dagje uit in Diever en omgeving:

logo Diever*Al eens gedacht aan een leuke workshop? Klik HIER.
*Een safari door het Drents-Friese Wold is zeer leuk voor jong en oud, klik HIER.
*Deze leuke dag kan perfect afgesloten worden met onze specialiteit: BBQ. OFYR (Haard en BBQ in 1), Kamado of van onze befaamde Auspit (Australische BBQ). Meer info, klik HIER.
*Escape rooms Drenthe, klik HIER.
*Klimmen, kanovaren, GPS fietsen of combinatie, klik HIER.
*Avond programma's zoals een Quiz, Ik hou van Holland, een Moordspel, etc... klik HIER.
*Speciaal voor Aangenaam - Olde Horst gemaakte City Games, klik HIER.
*Bezoek een zelf gemaakt kasteel, klik HIER.

Mail voor meer info of (bij) boeken van een activiteit, klik HIER.

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.