Geheel verzorgd familie weekend, vrienden- of groepsuitje Drenthe

Geheel verzorgd verblijf voor een familie weekend, groepsuitje met vriendengroep of sportploeg, bedrijfsuitje, personeelsuitje of teambuilding, alles is geregeld op onze gezellige en thematisch (kamers en bar/zaal in thema reizen en continenten) ingerichte lokatie in Diever, Zuidwest Drenthe. De vraag, wat te doen in Drenthe? Kunnen wij middels onze site ook heel goed beantwoorden.

Overnachten kan in onze vakantieboerderij met 9 kamers/appartementen en geschikt tot maximaal 23 personen (21 bedden en 1x slaapbank). Auberge le Monde is het gebouw naast de vakantie boerderij en deze bar, recreatieruimte met groot terras is het centrale punt voor de groep. Het 4000m2 grote terrein heeft daarnaast nog een ruime tuin/boomgaard, speeltuin, speelveld (19x8m), parkeergelegenheid, prachtig uitzicht, ruime schuur voor fietsen en motoren te stallen. E-bikes kunnen opgeladen en MTB's afgespoten worden.
Als je op deze manier boekt zijn er geen andere gasten op het terrein.

De service van een hotel, de sfeer van een herberg en de privacy van een groepsaccommodatie.

Basis prijs is *€ 1400,- (2 nachten) daar komt bij voor de gereserveerde dagen: € 10,- p.p.p.d. ontbijt, toeristenbelasting en er dient minimaal 1x een 3 gangen diner of onze BBQ specialiteiten afgenomen te worden van ons eigen catering bedrijf: Aangenaam Catering.
*Tot 23 personen mogelijk. In de maanden december (behalve feestdagen), januari, februari en maart 10% korting op kale huur.

Je hebt het gehele terrein van 3000m2 voor je groep alleen inclusief de slaapkamers met opgemaakte bedden in de vakantie boerderij en de ernasst gelegen bar, eet/recreatie zaal, (deels overdekt) terras van Auberge le Monde. De horeca keuken in de bar is niet inclusief in deze huur vorm wel o.b.v. groepsaccommodatie.

Bar Auberge le Monde
De bar kun jezelf (voor een deel) vullen naast de dranken die van ons afgenomen dienen te worden.

Activiteiten
Activiteiten van MTB, fiethuur, klimbos, kano, pijl en boogschieten, escape room truck, e-step, e chopper, workshops en diverse city games in Diever naar diverse spelen in onze bar voor einde middag en of avond zoals Ik hou van Holland. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij alles op maat kunnen maken. Voor al deze leuke groepsactiviteiten kijk onderstaand of klik HIER.

Bar, recreatieruimte en groot (deels overdekt) terras Auberge le Monde - deze gezellige ruimte (apart, maar direct naast de vakantie boerderij gelegen) is net als de kamers thematisch ingericht. Buiten een deels overdekt terras met *haard. Een reis over de gehele wereld zo mag de vakantie boerderij en Auberge le Monde genoemd worden. Een terras met uitzicht over de weilanden, speeltuin, speelveld en nationaal park Drents-Friese Wold maakt het plaatje compleet.
*Haard en hout gebruiken? Dat kan door 10,- aan ons te geven en je krijgt er aanmaak en hout bij. Deze bijdrage gaat geheel naar de basisschool die wij ondersteunen in Guayaquil, Ecuador. Meer info over de school: www.schoolinecuador.nl

Ons specialisme - wij bieden verschillende vormen van BBQ aan vanuit onze foodtrucktrailer. Alles is onder het motto van  beleving. De Australische manier van grillen hebben wij in de vorm van de Auspit. Met een drankje heerlijk mooie stukken vlees gaar zien worden op ons gezellige (deels overdekte) terras met haard. Gezellig en lekker. Meer info? Klik HIER.
*Vis kan ook geleverd worden behalve van de Auspit.

*Doordeweeks kunnen wij b.v. voor bedrijven ook 1 nacht aangepaste arrangementen aanbieden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.Beschikbaarheid: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-40840588 en ik geef je heel snel aan wat nog mogelijk is.
*op andere sites kunnen de feestdagen geblokkeerd staan wat wellicht niet zo is.

Wilt u uw favoriete periode bij ons vastleggen, klik hier en maakt gelijk uw reserveringsaanvraag. Wij bevestigen binnen 24 uur

 

Onderstaand vind u een selectie van leuke arrangementen en activiteiten voor groepen

Klik hier voor alle arrangementen/activiteiten (dan rechts op 'Groepen') of klik hier voor info over de omgeving

Handboogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten

Handboogschieten en kruisboogschieten of wat denk je van ouderwets blaaspijpschieten...

Fietsverhuur Diever

Het is heerlijk fietsen rondom Diever met o.a. twee nationale parken!

City games: Hunted en Al Capone hunt

Speciaal voor Aangenaam - Olde Horst gemaakte city games zoals Hunted, Al Capone Hunt en Wie is de Mol?...

Klimmen, GPS fietsen en kano of combinatie

Klimmen of combinaties van fietsen en kano en klimmen...

BBQ: Auspit, Ofyr, Kamado of Walking dinner

Onze specialiteit is BBQ'n, geleverd vanuit ons catering bedrijf. Vanaf de Kamado (groot zwart 'ei'), Ofyr (look a like) en Auspit. Laatste is een heerlijk overblijfsel van onze vele reizen...

Fort Veenhuizen (Fort Boyard l.a.l.)

Wat te doen in Drenthe met je groep voor een familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Dit spel is fantastisch voor jouw groep!

Einde middag en of avond programma's

Zowel voor groepen die o.b.v. groepsaccommodatie als groepen die geheel verzorgd hebben geboekt bieden wij (ludieke) einde middag en of avond programma’s aan. Ideaal voor je familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje.

Diverse leuke workshops in Drenthe

Met de vriendengroep, bedrijf of familie een gezellige workshop? (Vals) Schilderen,mozaik en muziek workshops. Ludiek soms hilarisch maar vooral leuk voor jong en oud...

Jong en oud in de natuur

Wat te doen in Drenthe qua activiteiten voor jong en oud in de prachtige natuur rondom Diever.

Drentse fietspruverij

Genieten van heerlijke pruverijen met prachtige fietsroutes die vanuit Diever te doen zijn door het Drentse landschap...

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.