Geheel verzorgd familie- vrienden- of groepsuitje

Geheel verzorgd verblijf voor een familieweekend, groepsuitje met vriendengroep of sportploeg, bedrijfsuitje, personeelsuitje of teambuilding, alles is geregeld op onze gezellige en thematisch (kamers en bar/zaal in thema reizen en continenten) ingerichte lokatie in Diever, Zuidwest Drenthe.

Overnachten kan in onze vakantieboerderij met 9 kamers/appartementen en geschikt tot maximaal 25 personen. Auberge le Monde is het gebouw naast de vakantie boerderij en deze bar/recreatieruimte/terras is het centrale punt voor de groep. Het 3000m2 grote terrein heeft daarnaast nog een ruime tuin/boomgaard, speeltuin, speelveld (19x8m), parkeergelegenheid, prachtig uitzicht, ruime schuur voor fietsen en motoren te stallen.

De service van een hotel, de sfeer van een herberg en de privacy van een groepsaccommodatie.

Basis pakket
*2x overnachten
*2x ontbijt
*Minimaal 1x 3-gangen diner, of één van onze BBQ vormen.
*Toeristenbelasting.

*Twee verschillende barvorm keuzes, zie verderop.

V.a. 15 personen
*Kindertarieven in overleg
*Doordeweeks in de meeste gevallen ook mogelijk voor 1 nacht en minder personen dan 15.

Activiteiten
Activiteiten van fiethuur, klimbos, kano, schieten 2.0, escape (room) truck, e-step, legertruck over de hei en diverse city games in Diever naar diverse spelen in onze bar voor einde middag en of avond zoals Ik hou van Holland. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij alles op maat kunnen maken. Voor al deze leuke groepsactiviteiten kijk onderstaand of klik HIER.

Bar/recreatieruimte/terras Auberge le Monde - deze gezellige ruimte (apart, naast de vakantie boerderij gelegen) is net als de kamers thematisch ingericht. Een reis over de gehele wereld zo mag de vakantie boerderij en Auberge le Monde genoemd worden. Een terras met uitzicht over de weilanden, speeltuin, speelveld en nationaal park Drents-Friese Wold maakt het plaatje compleet.

Barvorm keuze (Auberge le Monde) -  Wij bieden 2 opties t.a.v. het draaien van de bar bij geheel verzorgd:
1) Wij zorgen dat de bar geheel gevuld (inclusief gevulde tap b.v.) is en men betaald wat verbruikt is. De prijzen zijn schappelijk en je hebt geen gesjouw. Omzet minimaal 75,- per dag anders wordt verschil erbij gerekend. Eigen dranken niet toegestaan.
2) Jullie zorgen zelf voor de dranken en betalen een huur prijs van 75,- per dag voor de huur van de bar en gebruiken eigen dranken.

Ons specialisme - wij bieden verschillende vormen van BBQ. Alles is onder het motto van  beleving. De Australische manier van grillen hebben wij in de vorm van de Auspit. Met een drankje heerlijk mooie stukken vlees gaar zien worden op ons gezlelige terras. De Ofyr is een haard en BBQ in één. Gezellig en lekker. Geregeld maakt eigenaar Serge ook van alles klaar in de Grill Guru (Grote green egg). Meer info? Klik HIER.
*Vis kan in veel gevallen ook geleverd worden behalve van de Auspit.
Beschikbaarheid

Wilt u uw favoriete periode bij ons vastleggen, klik hier en maakt gelijk uw reserveringsaanvraag. Wij bevestigen binnen 24 uur