(Bar/zaal) Auberge le Monde

Onze gezellige bar is de wereld in het klein met een knipoog naar ons Ardennen avontuur…

De naam is een verwijzing naar de B&B die wij van 2008 tot 2016 hebben gerund in de Belgische Ardennen: Villa le Monde. Nabij het levendige centrum van La Roche en Ardenne .

De Auberge (herberg) bestaat uit twee delen. Een ruimte met spelen, dineren en ontbijten en de bar met TV, lounge bank en stamtafel.

Voor het gebouw hebben wij een gezellig terras waar men lekker kan ontspannen. Op zonkant en ideaal voor een avond BBQ en Auspit.
Er is zicht op de speeltoestellen, het speelveld en Nationaal Park Drents Friese Wold.

De spelen (tafeltennis, tafel voetbal en dart) zijn gratis te gebruiken en er is gratis WIFI aanwezig.

Mocht u een boeking hebben o.b.v. appartement, B&B, pension of geheel verzorgd met huur van het gehele complex dan gaat de bar in Auberge le Monde op de meeste tijden door service van ons maar ook delen op ‘honesty’ wijze. Het is in Auberge le Monde en op het terras ervoor niet toegestaan om zelf meegebrachte eten en drinken te consumeren. Dit kan wel op het gras in de boomgaard tussen de Auberge en in de boerderij waar de slaapkamers zijn gevestigd.
De gasten van de appartementen hebben een eigen terras en daar mag uiteraard wel eigen drank en eten genuttigd worden.
Heeft u een boeking o.b.v. volledige self supporting  (Groepsaccommodatie) is het mogelijk om uw eigen eten en drinken te nuttigen waar u wenst. Tevens hebben deze gasten ook de beschikking over de horeca keuken en magazijn die in Auberge le Monde.

ZAALHUUR - De Auberge kan ook los afgehuurd worden voor feesten en partijen tot ongeveer 50 personen. Ideaal voor een verjaardag, bedrijfsuitje, 12,5, 25 of 50 jarig huwelijksfeest. Uit Diever en omgeving of van verder omdat er naast een gezellig samenzijn ook bij ons geslapen kan worden. Voor meer info verwijzen wij u graag naar onze website hiervoor: www.zaalhuur-drenthe.nl
*
Ook voor geheel verzorgde familie, vrienden en bedrijfsdagen.