(Bar/zaal) Auberge le Monde

Onze gezellige bar is de wereld in het klein met een knipoog naar ons Ardennen avontuur…

De naam is een verwijzing naar de B&B die wij van 2008 tot 2016 hebben gerund in de Belgische Ardennen: Villa le Monde. Nabij het levendige centrum van La Roche en Ardenne .

De Auberge (herberg) bestaat uit twee delen. Een ruimte, voor spelen, dineren en ontbijten met daarnaast de bar met TV, kaart tafel, lounge bank en stamtafel.

Voor het gebouw hebben wij een groot gezellig terras waar men lekker kan ontspannen. Op zonkant en ideaal voor een avond BBQ en Auspit.
Er is zicht op de speeltoestellen, het speelveld, weilanden en Nationaal Park Drents Friese Wold.

De spelen (tafeltennis, tafel voetbal en dart) zijn gratis te gebruiken en er is gratis WIFI aanwezig.

Mocht u een boeking hebben o.b.v. appartement, B&B, pension of geheel verzorgd met huur van het gehele complex dan gaat de bar in Auberge le Monde op de meeste tijden door service van ons maar ook delen op ‘honesty’ wijze. Het is in Auberge le Monde en op het terras ervoor niet toegestaan om zelf meegebrachte eten en drinken te consumeren. Dit kan wel op het gras in de boomgaard tussen de Auberge en in de boerderij waar de slaapkamers zijn gevestigd.
De gasten van de appartementen hebben een eigen terras en daar mag uiteraard wel eigen drank en eten genuttigd worden.
Heeft u een boeking o.b.v. volledige self supporting  (Groepsaccommodatie) dan is het (uiteraard) mogelijk om uw eigen eten en drinken te nuttigen waar u wenst. Tevens hebben deze gasten ook de beschikking over de horeca keuken en magazijn die in Auberge le Monde.

ZAALHUUR - De Auberge kan ook los afgehuurd worden voor feesten en partijen tot ongeveer 50 personen. Ideaal voor een verjaardag, bedrijfsuitje, 12,5, 25 of 50 jarig huwelijksfeest. Uit Diever en omgeving of van verder omdat er naast een gezellig samenzijn ook bij ons geslapen kan worden. Voor meer info verwijzen wij u graag naar onze website hiervoor: www.zaalhuur-drenthe.nl
*
Ook voor geheel verzorgde familie dag, vrienden uitje en bedrijfsuitje.

Handboogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten

Handboogschieten en kruisboogschieten of wat denk je van ouderwets blaaspijpschieten...

Fietsverhuur Diever

Het is heerlijk fietsen rondom Diever met o.a. twee nationale parken!

City games: Hunted en Al Capone hunt

Speciaal voor Aangenaam - Olde Horst gemaakte city games zoals Hunted, Al Capone Hunt en Wie is de Mol?...

Klimmen, GPS fietsen en kano of combinatie

Klimmen of combinaties van fietsen en kano en klimmen...

BBQ: Auspit, Ofyr, Kamado of Walking dinner

Onze specialiteit is BBQ'n, geleverd vanuit ons catering bedrijf. Vanaf de Kamado (groot zwart 'ei'), Ofyr (look a like) en Auspit. Laatste is een heerlijk overblijfsel van onze vele reizen...

Fort Veenhuizen (Fort Boyard l.a.l.)

Wat te doen in Drenthe met je groep voor een familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Dit spel is fantastisch voor jouw groep!

Einde middag en of avond programma's

Zowel voor groepen die o.b.v. groepsaccommodatie als groepen die geheel verzorgd hebben geboekt bieden wij (ludieke) einde middag en of avond programma’s aan. Ideaal voor je familie weekend, vriendenuitje of bedrijfsuitje.

Diverse leuke workshops in Drenthe

Met de vriendengroep, bedrijf of familie een gezellige workshop? (Vals) Schilderen,mozaik en muziek workshops. Ludiek soms hilarisch maar vooral leuk voor jong en oud...

Jong en oud in de natuur

Wat te doen in Drenthe qua activiteiten voor jong en oud in de prachtige natuur rondom Diever.

AO bulletWilt u verblijven bij Aangenaam Olde Horst, vul onderstaand formullier in en wij bevestigen binnen 24 uur uw aanvraag.